Firma aftale

 
Med en firma aftale tilbyder jeg, at komme ud på jeres arbejdsplads og give jeres medarbejdere specialiseret fysioterapi, og dermed hjælpe dem i forhold til smerter og deres fysiske problemer. 
 
En firma aftale hos Vester Hassing Fysioterapi vil bevirke: 
  • Mindre sygefravær
  • Større medarbejder trivsel 
  • Øge produktivitet
  • Sikre medarbejderne mod for tidlig nedslidning 
  • Virksomhedens sundhedsprofil vil højnes 
 
Jeg medbringer selv alt en behandling kræver, I skal blot stille et aflukket rum tilgængeligt. 
Der er selvfølgelig også altid mulighed for at modtage behandling i min klinik. 
 
Behandlingsform
Jeg er specialiseret i behandlingsformen Fascial Manipulation, som er en manual behandlingsform som tilsigter at løsne kroppens bindevæv. Dette er ikke traditionelt massage eller kiropraktik, men punktmassage af den dybe bindevævshinde. Det er en behandlingsform med øjeblikkelig virkning. 
Første behandling vil være en grundig screening og undersøgelse af patienten problematikker, dernæst behandling. Dette vil være en behandlingstid på ca.45 min. De efterfølgende behandlinger vil være af 30 min. varighed.
Finansering
Der er flere muligheder i forhold til finansiering af en aftale. Nogle tilbyder firmamassage til medarbejderne som et 100 % personalegode, hvor firmaet alene står for udgiften. En anden populær løsning er, at medarbejderen betaler behandlingen ud af sin bruttoløn eller evt. deler udgiften med arbejdsgiveren.
 
Såfremt I tilbyder jeres medarbejdere sundhedsforsikring, der inkluderer fysioterapi, kan det være muligt at få dækket omkostningerne derigennem. 
Det kan endvidere oplyses at fysioterapi er fuldt fradragsberettiget for virksomheden. www.skat.dk/sundhedsydelser – skattepligtige og skattefri
En virksomhedsaftale er altid individuelt tilpasset, så ring til mig angående jeres ønsker og behov og få et uforpligtende tilbud.